Velstand Cleaning

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

DESPRE NOI

Certificare ISO 9001

Activitatea Velstand Cleaning respecta standardele internationale de calitate

Certificare ISO 14001

Angajamentul nostru pentru prevenirea poluarii si imbunatatirea performantelor de mediu

Certificare ISO 45001

Angajamentul nostru pentrusanatatea si securitatea la locul de munca

Asigurare de raspundere civila

Bunurile tale sunt asigurate cu noi. Avem incheiata o polita in valoare de 1.000.000 Euro

VELSTAND CLEANING

Societate membra a unui grup de 10 firme cu obiective si activitati conexe, care formeaza brandul Velstand Facility Management

Dezvoltare prin evolutie – eficientizare prin tehnologizare.

Velstand Cleaning a demonstrat în timp promptitudinea, implicarea şi dedicarea de care beneficiază toti clientii de fiecare dată când apelează la noi.

Astfel am devenit principalul furnizor de servicii de curatenie pentru clădiri de birouri, complexuri rezidenţiale, spaţii comerciale şi industriale

  • Experienta de 10 ani acumulata in intreg managementul
  • Peste 120 de CLIENTI multumiti de rezultatele peste asteptari datorita calitatii managementului
  • Peste 7 DIPLOME recunoscute

EXPERIENTA NOASTRA

CURATENIE BIROURI - 10 ANI
CURATENIE SPATII COMERCIALE - 9 ANI
CURATENIE ANSAMBLURI REZIDENTIALE - 9 ANI
CURATENIE INDUSTRIALA - 6 ANI
SPALARE MECANIZATA MOCHETE - 7 ANI
CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR - 11 ANI
0
ANGAJATI
0
CLIENTI MULTUMITI
0
ANI EXPERIENTA
0
MILION MP CURATATI
0
JUDETE DIN TARA

DE CE VELSTAND CLEANING?

Ne asiguram constant de sanatatea si siguranta angajatilor respectand toate masurile si prevederile legale in vigoare
Acordam deosebita atentie conduitei sociale prin promovarea respectului reciproc, a drepturilor omului si a eticii atat la locul de munca cat si in afara orelor de program
Ne straduim sa aplicam cele mai bune practici pentru reducerea emisiilor de CO2, promovam si incurajam reciclarea cat mai multor substante si deseuri pentru sanatatea mediului si a tuturor persoanelor

Suntem determinati sa oferim servicii cu 0 batai de cap la costuri competitive

4.8 din 5 stele
4.8/5
4.8 din 5 stele
4.8/5
4.8 din 5 stele
4.8/5
4.8 din 5 stele
4.8/5

JUDETE ACOPERITE - UNDE TE PUTEM AJUTA

ECHIPA MANAGEMENT

Silviu Ambrus - despre

SILVIU AMBRUS

DIRECTOR GENERAL
Orientat in permanenta spre nevoile clientilor, sunt aici pentru a crea parteneriate de calitate si de durata. Nu sunt capabil sa fac rabat si nu cunosc “nu se poate”. Provocarile sunt combustibilul care ne duce la nivelul urmator iar clientii pretentiosi sunt cei care ne forteaza dezvoltarea calitatii, a strategiilor de management care stau la baza oricarei companii sanatoase.
Leonard Constantin

LEONARD CONSTANTIN

dep. OPERATIONAL

Reprezentand principalul departament din cadrul companiei, organizarea fiecarui proiect este supervizata personal pentru a ma asigura ca toate guideline-urile pe baza carora a fost cladita compania se respecta intru totul. Asta inseamna ca construiesti si sa mentii un brand care transmite si livreaza calitate in mod constant si sustinut.

Raluca

RALUCA VESCAN

dep. FINANCIAR

Cu totii folosim principii de baza in contabilitatea/ cash-flow-ul de acasa. Pentru mine contabilitatea insa nu se reduce doar la organizarea resurselor disponibile pentru a indeplini nevoile companiei. In meseria pe care o desfasor consider ca este mai important alocarea si mentinerea unui cash-flow stabil indiferent de situatia generata de factori pe care nu ii putem influenta.

Ana Maria Slova

ANA MARIA SLOVA

dep. RESURSE UMANE
Sunt aici sa dezvolt constant procesul de selectie pentru a creste calitatea personalului echipei. Sunt responsabila de acest post de peste 5 ani si sunt constienta ca este unul din cele mai importante din companie, rezultatele mele reflectandu-se implicit si in calitatea serviciilor prestate.
Isabela Dumitrescu

ISABELA DUMITRESCU

dep. ACHIZITII

Pentru ca echipa noastra sa fie concentrata pe activitatea principala, focusul meu este indreptat catre un proces riguros de selectie a furnizorilor de echipamente, subcontractorilor si a oricarui partener care are aport in desfasurarea cat mai simpla si corecta a activitatii noastre.

 

Corina Meleg

CORINA MELEG

dep. ADMINISTRATIV

Promptitudine, corectitudine, dedicare sunt cuvintele care ma definesc.
Sansele de a obtine succesul sunt direct proportionale cu nivelul de placere pe care il obtin din ceea ce fac. Nu imi cobor asteptarile pentru a servi cu performanta ci imi ridic nivelul de performanta pentru a se potrivi cu asteptarile mele.

NOI NE-AM LAUDAT DESTUL . . .

HAI SA VEZI SI CUM NE LAUDA CLIENTII

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?

Suntem o echipa unita si creativa care cauta solutii la probleme, nu invers. Crezi ca poti sa aduci un aport in dezvoltarea companiei? Te asteptam la sediul nostru sa ne cunoastem.

CONTACTEAZA-NE ACUM

angajare