Velstand Cleaning

CURATENIE IN BIROURI sau CLADIRI DE BIROURI

CURATENIE SPATII DE BIROURI. DE CE AI NEVOIE DE O CURATENIE IMPECABILA?

Este demonstrat ca un mediu de lucru murdar si dezordonat afecteaza nivelul de concentrare si randamentul personalului.

Este deosebit de important ca in biroul sau cladirea in care iti desfasori activitatea sa mentina o curatenie care iti transmite liniste, calm si relaxare (din punct de vedere al curateniei si igienei), dar la fel de important este si cu interfereaza agentii de curatenie cu programul de lucru al angajatilor companiei tale. 

Din acest motiv iti punem la dispozitie, in functie de nevoi si de buget, echipe de curatenie care acopera pana la 3 schimburi.

Generam in baza caietului de sarcini, cate un plan de curatenie afisat la vedere, la care oricine poate avea acces (pentru motive de verificare, actualizare, etc) pentru fiecare incapere in parte. 

In cazul in care firma ta nu are deja conceput un caiet de sarcini cu activitati specifice, potrivite perfect pe cerintele spatiului, noi iti putem oferi consiliere gratuita in crearea acestuia. 

Indiferent ca ai nevoie de o persoana cate 4 ore de 2 ori pe saptamana, sau ai nevoie de 3 echipe a cate 10 agenti de curatenie, iti suntem alaturi! Aege serviciile de curatenie in spatii de birouri de la Velstand Cleaning. 

Cere-ne o oferta, ce mai astepti?

CE ACTIVITATI PRESTAM NOI CA FIRMA DE CURATENIE IN BIROURI?

CATEVA TESTIMONIALE DESPRE SERVICIILE VELSTAND CLEANING

To our valued suppliers,

I want to thank you for your commitment and support in helping Fabory fulfill our promise to customers. Together, we provide the critical products they need to help keep their operations running and their people safe.

Our partnership with you is succesfull because it is founded on trust and integrity in all of our transactions. This standard is at the core of who we are and is essential to serving our customers in the right way.

Ronald Baarslag - Vice-President & General Manager Fabory Group

Cu ocazia organizarii evenimentului anual EXPO INTER CARS am increditat curatenia generala firmei VELSTAND FACILITY MANAGEMENT SRL, de serviciile careia am fost foarte multumiti. Personalul a dat dovada de profesionalism, seriozitate si eficienta, astfel ca lucrarea a fost finalizata fara repros, in termenul stabilit.

Responsabilitatea personalului a fost cu atat mai mare cu cat in showroom existau piese de mobilier si accesorii de valoare, ce apartin unor branduri renumite.

Mircea Rusu - Director InterCars

...

At the same time, the operating department's team of Group Velstand, through the professionalism of its members, has allways provided support in choosing the best options and solutions for our demands, managing to rise to the level imposed by us and oour clients.

Creanga Gheorghe - Branch Manager Contempo Cars Brasov

Afla mai multe despre clientii nostri din pagina de portofoliu, sau contacteaza-ne